logo
Search
Close this search box.
Screenshot 2024-04-25 195623
Пишува: Зоран Божиновски Во две јавни медиумски авантури,...
naslovnaistroijatfate001
Пишува: Зоран Божиновски Овде имате само еден познат...
telekomnaslovnasvedoci
Пишува: Зоран Божиновски На вас како јавност и како...

МАКЕДОНИЈА

Projkoskikovacevski001
Пишува: Зоран Божиновски Убиството на грчкиот електроинженер...
Лилјана Механџиска, писмо
,,Почитуван Зоране, деновиве од моите деца сум информирана дека Вие сте автор на текст на интернет портал во кој во кој пишувате за ликот и делата...
Повеќе ...
Прага 6 шифра за криминалот на Мијалков !
ПИШУВА: Зоран Божиновски   По серијата закони за отворање и обелоденување на тајни жиро сметки по Швајцарија, Кипар, разни егзотични острови...
Повеќе ...
ХОРОР КЛИНИКА
Доктор од државната болница од која доаѓале до Клиника Жан Митрев да соберат ковид пациенти кои снемале пари за кај МИТРЕВ. Од таа државна болница...
Повеќе ...
Корупција
liberalizacijaKjurka
ЛЕФКОВИЦ: ,,Ќе спроведеме либерализација така што НЕМА ЛИБЕРАЛИЗАЦИЈА!,,
Пишува: Зоран Божиновски За да имаат потполна контрола над телекомуникациониот пазар на Балканот, Германците од Дојче Телеком прво во 2008 година го купиле...
даница001
Ајде Данице, го можеш ти тоа!
Пишува: Зоран Божиновски Горанчо Николовски, од почетокот на оваа година БИВШ директор на средното училиште АСУЦ ,,Боро Петрушевски,, Скопје, директорската...
bisera_kostadinovska_533
Уценетата министерка Бисерка
Пишува: Зоран Божиновски Деновиве, конечно после серија напади, притисок врз вработени и врз министерката да го смени екс в.д. директорот на Филхармонија,...
kovačevskimail
Го прислушувале и генералниот секретар на ООН
Пишува: Зоран Божиновски Во својот историјат на прислушување ДОЈЧЕ ТЕЛЕКОМ, ВОДАФОН и МАКЕДОНСКИ ТЕЛЕКОМ го имаа и прислушувањето на генералниот секретар...
Балкан
водафон001
Штрауб: ,,Со македонската Влада е договорено како да се покријат трошоците!,,
Пишува: Зоран Божиновски По убиството на Костас Цаликидис во март 2005 година, заради аферата ,,Атина,, во која биле прислушувани стотина највисоки грчки...
rocen-milan
Москва Роћену не верује
ПИШЕ: Зоран Божиновски   Црногорска али и српска јавност никако да сазна дуго година скривану тајну великих пријатељa и бизнис сарадника Богољуба...
ПРИЗНАНИЕ НА ВИНА
ПРИЗНАНИЕ НА ВИНА
Веќе немам никаква потреба овие докази да ги праќам на надлежни истражни органи, на функционери од власта и на странски амбасади, нема потреба од нив да...
Драган Даравелски
ДАЦЕ ДРДЕ, НЕКРУНИСАН КРАЉ!
1. Даравелски е човек на СДС, никогаш не бил на ДПМНЕ. Во 1997 година од Владата на Бранко Црвенковски доби 200.000 ДЕМ за негова менувачница ,,ЈУРИС,,...
Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.