logo
Search
Close this search box.

REAKCIJA NA TEKST ,,LILIJAN,,

REAKCIJA NA TEKST ,,LILIJAN,,, posvećen ranim radovima estradne menadžerke u pokušaju Ljiljane Petrović.

Pripremio: Zoran Burevesnik Božinovski

Tekst se odnosi na njenu burnu kiparsku fazu, pre dolaska u blizinu Tošeta Proeskog. Reakcija je od građanina iz okoline Niša koji je surov karakter Petrovićke osetio na svojoj koži i po svom džepu. Njegov identitet će ostati nepoznat za širu javnost. Evo šta piše:

,,Ona je nabeđena ,,menadžerka,, a ja je zovem Ljilja pečurka. Lično me je prevarila za 20.000 DEM u Limasolu na Kipru, u hotelu ,,Four seazons,,. Tada se bavila prevarantsko menadžerskim poslovima i bila totalna bezkintašica. Danas poseduje plantažu lekovitog bilja na starom putu Niš – Bela Palanka preko Ploče (s. Tamnjanica). U tu plantažu je uloženo milione eura kako za prilagođadanje nameni zemljišta tako i za podizanje plantaže sa mašinama, destilerijom i objektima. Pitanje Tošeta vodi upravo preko porekla njenog kapitala, kako ličnog, tako i skrivenih partnera. Lako je uhapsiti nekog ali istina može vrlo brzo da izađe na videlo samo ako zato postoji dobra volja i želja za istinom. Ako se pokrene sitrag rado ću se javiti institucijama da otkrijem pravi profil Petrovićke, da dokažem ko je ona, da kompletiram svoj predmet u cilju dokazivanja istine. Gospodja je bila u tesnoj intimnoj vezi sa čovekom sa aerodroma u Limasolu. Bio sam u njihovom društvu na večeri i dva poslovna ručka. Nisam siguran dali je bio šef carine ili policije ali ona je mogla da unese i iznese preko aerodruma u Limasolu sve što je htela. Moj povod za tadašnji odlazak po njenom pozivu je bio sajam hrane.

Sa mojim poslovnim partnerom isporučili smo joj pečurke u konzervama za 20.000 tadašnjih maraka koje nikada nije platila i izgubio joj se svaki trag u tom poslu. Tek po pogibiji Tošeta saznao sam o kome se zapravo radi. Prošle godine sa mojim drugarom sam otišao na ,,njenu,, plantažu lekovitog bilja. U zasadu plantaže, destilerije, mašinskog parka i stambenih i poslovnih objekata uloženo je više miliona eura što se vidi i sa samog puta. Dotična osoba je prilikom tog susreta tvrdila da me ne poznaje i da napustim dvorište u kom nas je primila ili će pozvati policiju. A ja njoj još nisam bio ni rekao zašto sam ustvari došao. Naravno da me odmah prepoznala. Ali pošto nemam čvrste materijalne dokaze koji datiraju od pre 18 godina vratio sam se kući sa samo jednim pitanjem u glavi: ODAKLE JOJ MILIONI EURA da sve to napravi znajući da je sitan prevarant. Mučila me i dilema koliko je tačan policijski izveštaj o Tosetovoj pogibiji ili eventualnoj likvidaciji. Dakle poreklo imovine plantaže od desetine hektara. Krčenje terena, ograde, sadnog materijala, mašinskog parka, destilerije, poslovnih i stambenih objekata, dakle radi se o višemilionskim vrednostima u eurima. To poštenim ili sitnoprevarantskim radom kom je ona sklona nije moglo da se stekne i možda je baš tu ključ i tesna veza sa saobraćajkom. U nadi da ćeš istrajati i razotkriti pravu istinu imaš moju punu podrsku. Pozdrav,,.

Коментари

Новитети :

Следете не :

Зачленете се за Новости


Headline

Never Miss A Story

Get our Weekly recap with the latest news, articles and resources.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.