logo
Search
Close this search box.

На Павловиќ одамна му „лепело рачето„…

Во време кога крадците по Скопје биле реткост и секој поискусен МИЛИЦАЕЦ ги знаел на памет нивните имиња, презимиња и прекари, во време на СФРЈ, во време на чесна, ефикасна и превентивна политика и МИЛИЦИЈА, Драган Павловиќ се „истакнал„ со ТЕШКА КРАЖБА. 

За да го отргнам од заборав тој битен момент во неговата богата кариера, го објавувам овој доказ. Проценив дека не треба многу објаснување и некоја посебна и детална експликација. Педантната МИЛИЦИЈА све прецизно нотирала. Драган Павловиќ, денес доктор на науки и некаков благонадежен професор, во неговата рана младост почнал со тешки кражби и бил притваран заради тоа. Во неговото актуелно друштво, денес моќно и владејачко, вооружено со слични титули како него – ова е баш силна референца…

  • Креирано на: 21.01.2013
  • Прегледано: 180.697

Коментари

Новитети :

Следете не :

Зачленете се за Новости


Headline

Never Miss A Story

Get our Weekly recap with the latest news, articles and resources.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.