logo
Search
Close this search box.

Невзат Гузица

Судијата од гостиварскиот Апелационен суд, бил видно потресен од објавата на претходниот текст во кој е соддржан разговорот помеѓу него и Ирсал Јакупи, генерален секретар на ИВЗ, како го оговараат градоначалникот на Гостивар Невзат Бејта.

ПИШУВА: Зоран Буревесник Божиновски

Веднаш трчал во редакцијата на ТЕТОВАСОТ и диктирал демант во име на ДУИ!!??, за да се оправда пред Бејта и да се обиде да го убеди дека она што го кажал не го кажал. Деек, службите монтирале. Судијата Асани требаше да почека, да се потсети на соддржината на следниот разговор со Јакупи, па после да реагира…

Разговор помеѓу Миралем Асани и Ирсал Јакупи на 09.11.2014 час: 00 : 37

Миралем Асани: Дали спиеш? Кажи ми дали направила проблеми полицијата вечерва во Гостивар?

Ирсал Јакупи: Не бе не спијам. Направиле контрола на 10 објекти. Немало некој проблем.

Миралем Асани: Како бе, а не ебеле некој човек?

Ирсал Јакупи: Јас се плашам да не го фатиле Омер кај Бурса и го…… хахахахаха

Миралем Асани: Ххахахаха, па дали фатиле некој кај Бурса?

Ирсал Јакупи: Не поминав таму. Во центар биле, и тука кај мојата куќа

Миралем Асани: Повеќе вакви акции треба да има, и да тепаат сакам, за да се растури работата, луѓето да се кренат на нозе, дека не може веќе со овие вакви валкани. Дај боже да направат повеќе вакви акции

Ирсал Јакупи: Вака како почнале, ќе не ебат сите по ред

Миралем Асани: Вас од ДУИ да ве ебат, вие трчавте како лешпери. Да му кажам на Омер каде е Невзат Гузица вечерва?

Ирсал Јакупи: Невзат седи кај викендичката во планина

Миралем Асани: И си ебе млади девојки што немаат за леб, ги лаже дека ќе ги вработува, мамето на тој педерот. Вака слушнав

Ирсал Јакупи: Омер се колне дека тој не прави вакви работи

Миралем Асани: Аман бре што збориш, ти лешпер ли си, тој има дете со Министерката за култура

Ирсал Јакупи: Вала тој кажува така

Миралем Асани: Жената ќе го оставеше, и таа разбрала за ова. А ти остави го Омер што збори. Тој оди како болен по Невзат. Ај добра ноќ, ќе идам да спијам пошто треба во 7 да се разбудам ќе ми дојдат мајсторите

Ирсал Јакупи: Ај бе и ти, таа министерката била префригана. Кај може Невзат да се зблиќи со неа? Можеби помладите. Јас сум слушнал дека една медицинска сестра од Чегране Невзат ја ебе

Миралем Асани: Да и таа ја ебе, ама министерката да. Да, вистина е, постои и снимка

Ирсал Јакупи: Ај добра ноќ. Сигурно Омер му го држел фенерот, затоа што Омер е Фенер Бахче, хахахахаха.

Миралем Асани: Ејјј читај. Во Скопје убиле еден полицаец пред малку, пишува дека е застрелан полицаец кај Мавровка

Ирсал Јакупи: Еве на тв Глоб даваат за акцијата во Гостивар

Bisedë e zhvilluar në mes Miralem Asanit dhe Irsal Jakupit 09.11.2014 ora 00:37
Miralem Asani: A fin be, a kan ba problem policija sonte ne Gostivar tregom?

Irsal Jakupi: Jo be nuk fi, kan kontrollu afer 10 lokale, ska pas ndoni problem

Miralem Asani: Jo be, a nuk kan cij ndonji njeri?

Irsal Jakupi: un u frejga mo e kan kap Omerin ke Bursa ene……. hahahah

Miralem Asani:hahahaa, ene a kishin kap ndonji te Bursa?

Irsal Jakupi: Nuk kalova andej. Ka qendra kishin qon ene ktu ke shpeja jem

Miralem Asani: ma shum keshtu aksionesh duhet te kese, ene te rahin une kam qejf, qe te prishet puna, qe njerzit te ngrejhen se nuk ben keshtu me keto pisa. Ishalla bejn ma shum

Irsal Jakupi: Kshtu si kan nejs me rend tna qin

Miralem Asani: juve te BDI-se ne te vu cin, se ju vrapojshi si lesha. Ku eshte Nevzat Bitha sonte ti them Omerit?

Irsal Jakupi: Aj rejn ne mal ke villa

Miralem Asani: ene cin femra te reja qe skan per buk, i rin se di fejse ne pune pederi nanickes, keshtu ndejta

Irsal Jakupi: Omeri bon bije se ai sbon kshtu pun

Miralem Asani: aman be, ke folen, tej a lesh ije? Aj ka caull me ministerken e kultures

Irsal Jakupi: Vallah ai thot ashtu

Miralem Asani: gruja ka ken tu e lan, e kishte mar vesht. A be lene taj ate se ai eshte i smunt mbas ataj. Haj naten e mire, selam se shkova te flej se ne 7 duhet te ngrejhem se do vejn majstoret

Irsal Jakupi: Ho be ajo ministerka ishte prefigana. Ku mund ti afrohet Xati asaj? Ndoshta me te rejat po. Un kom ngju per nji sester pi Çegrani se Xati e qin

Miralem Asani: po edhe ate, amen ket ministerken po po, e vertet eshte ka incizim

Irsal Jakupi: Aj naten e mejr. Sagllam Omeri ja ka mbajt fenerin se Omeri osht Fener bahce. Hahahh

Miralem Asani: ej lexoe internet, ne Shkup e kan vra nji polic sonte pak para. Zastrelan policaec kaj Mavrovka

Irsal Jakupi: te Tv Globi e ke per akcionin ne Gostivar

Miralem Asani: po po e pash

 

Коментари

Новитети :

Следете не :

Зачленете се за Новости


Headline

Never Miss A Story

Get our Weekly recap with the latest news, articles and resources.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.