logo
Search
Close this search box.

Дајте потпис ЗА предлогот др. ДЕЈАН СТАВРИЌ да биде нов министер за здравство

Петиција: Дајте потпис ЗА предлогот др ДЕЈАН СТАВРИЌ да биде нов министер за здравство

Поради повеќемесечното неприродно отсуство на министер за здравство и неможност по природен пат да биде избран, покренувам иницијатива со даден потпис на поддршка да и дадеме на знаење на актуелната влада дека на нам граѓаните ни треба министер-професионалец и стручњак а не несреќно и штетно политичко решение, втемелено на непринципиелни договори, за задоволување на лични и компаниски профитни интереси. За да и дадеме на владата на занење дека ни треба министер по мерка на граѓаните и пациентите, предлагам др ДЕЈАН СТАВРИЌ, офталмолог да биде именуван за нов министер за здравство…

Линк до петицијата >>

Коментари

Новитети :

Следете не :

Зачленете се за Новости


Headline

Never Miss A Story

Get our Weekly recap with the latest news, articles and resources.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.