logo
Search
Close this search box.

ОД ВНАТРЕШНОСТА НА ,,КЛИНИКА ЖАН МИТРЕВ,,…

,,Е мој драг, почитуван Зоране,
Ќе испадне работава дека само ти со интегритет го пишуваше и уште го разоткриваш овој звер од човек (Жан Митрев) и дека само ти вистински се бореше вистинитоста за него да излезе на виделина. Работам за него, лебот за децата дома он ми го дава, ама овие гадотии и зверски работи кои ги прави не можам да ги премолчам.
Многу носи на душа… се понадевавме дека онаа од ИРЛ ќе му го врзе јажето околу врат. Ама ништо не испадна? Ние што работиме за плата за него, гледаме список на платеници, зверови како него, кои за плико со пари се спремни сите криминалии, сите зверства да му ги избришат во јавноста.
Го видов списокот со платеници со мои очи. Исплаќа на црно во готовина, страв од никој и од ништо нема. Дел од пликата успеав и ги сликав. Списокот ќе се обидам цел да ти го испратам. таму се сите целиот список. Види ги пликава… Ја плаќа М. Ј. по 60.000 месечно, за да не биде очигледно дека директно е С. Ц.
И кртот, архитектката Н. Д. што му ја инсталираше на Орце во Систина. Таа сега се фали дека ги засилила позициите – влегла во гаќи на некоја од главните директорки во Систина-Турчинка Елиф Акан. На Н. Д. 45.000 денари месечни и плаќа.
Удбашот С. Д. Јавно го переше Митрев со интервју, за него 60.000 денари… А 50.000 денари одат за С. Н., миленик од родниот крај на Митрев.
ЕЕЕ, Зоране, Зоране! Некои ќе работиме за плата, ќе се бориме за свои деца, а фукари за ќешарица во пликоа ќе го спасуваат зверот што на душа мртви носи…,,

Коментари

Новитети :

Следете не :

Зачленете се за Новости


Headline

Never Miss A Story

Get our Weekly recap with the latest news, articles and resources.

Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.