logo
Nikola-Mladenov-2Rjpg
ПИШУВА: Зоран Божиновски   Истражниот судија во...
lupevska (2)
ПИШУВА: Зоран Божиновски   05. 2015.   Ова...
liljanamehpismo
,,Почитуван Зоране, деновиве од моите деца сум информирана...
mladenovR
ПИШУВА: Зоран Божиновски   Долга е низата на ликвидирани...
rocen-milan
ПИШЕ: Зоран Божиновски   Црногорска али и српска...

МАКЕДОНИЈА

naslovnapraga6
ПИШУВА: Зоран Божиновски   По серијата закони...
ОД ВНАТРЕШНОСТА НА ,,КЛИНИКА ЖАН МИТРЕВ,,...
,,Е мој драг, почитуван Зоране, Ќе испадне работава дека само ти со интегритет го пишуваше и уште го разоткриваш овој звер од човек (Жан Митрев)...
Повеќе ...
ЖАН МИТРЕВ
Две контроли на работењето на Клиниката ЖАН МИТРЕВ со фондовски средства, eдна од 1 јануари до 31 декември 2019 и втора од 1 јануари до 31 јули...
Повеќе ...
ШАШКА
Не разбрав што сака од мене, освен дека е ЉУТА! Најави некаков допис, демант, некаква пишанка. Ветив дека од збор до збор ќе и го објавам, ако...
Повеќе ...
Корупција
1жан-митрев
ХОРОР КЛИНИКА
Доктор од државната болница од која доаѓале до Клиника Жан Митрев да соберат ковид пациенти кои снемале пари за кај МИТРЕВ. Од таа државна болница доаѓале...
Драган Даравелски
ДАЦЕ ДРДЕ, НЕКРУНИСАН КРАЉ!
Што и да се случи со Драган Даравелски, дали ќе остане во затвор или ќе биде ослободен, фактите се непобитни. А фактите за кои сум подготвен и у најпијано...
thumbnail_top-tema-1
Грковска: Не ја изземам Владата, ниту некоја од институциите, одговорноста за корупцијата е кај сите
Тоа што го кажа американската амбасадорка Анџела Прајс Агелер, тоа во изминатите месеци сме го изјавувале сите ние кои сме сериозно загрижени за случувањата...
Балкан
Не се пронајдени Вести во оваа категорија
Cookie policy
We use our own and third party cookies to allow us to understand how the site is used and to support our marketing campaigns.